Eindbaas Chiptunes

MEN OF MEGA
Men of Mega creëert pretentieloze, harde chiptune met niets meer dan een Nintendo Gameboy. Hun muziek bevat invloeden van oude video-game soundtracks en punkrock. Hun shows kunnen het best vergeleken worden met het drinken van een uitdagend Stout biertje. Heftig, maar erg lekker!

 XYCE
Het groningse duo xyce produceert supervrolijke bitpop met behulp van de PC, Atari ST en Commodore Amiga. Cerror en Xylo zijn al jaren actief binnen de demoscene, waar hun muziek regelmatig terug te vinden was in verschillende keygen’s. Hun zoetsappige nummers garanderen een warm, optimistisch gevoel bij iedereen die het bereikt!

ROCCOW
RoccoW’s maakt gebruik van de NES en Nintendo gameboy. Met deze klassieke spelcomputers produceert hij swingende dansmuziek. Zijn aanstekelijke solo’s gaan gecombineerd met live air-guitar en de nodige gekke bekken. Voetjes van de vloer en gaan!

EINDBAAS DJ SET
EINDBAAS is al meer dan zeven jaar de chiptune connoisseur van Nederland. Verwacht niets minder dan een fijne selectie aan populaire en obscure chiptune & skweee tracks, verpakt in een lekkere DJ set

Comments are closed.